Рекламен клип Рибено масло


Одобрявате ли продажбата на хранителни добавки извън аптеки и дрогерии?

Да
Не
Не мога да преценя
Витамини за добро зрение

 

/

АБОВИЖЪН - Обогатена формула с лутеин, зеаксантин,черна боровинка, цинк, Вит.Е и Вит.С
Хранителна добавка за ОТЛИЧНО ЗРЕНИЕ - 15 капсули
  

П
редназначение: ABOVision e комбинация от естествени антиоксиданти - черна боровинка, лутеин, зеаксантин, Вит.С и Вит.Е, към която е добавен важният минерал Цинк, който допринася за  поддържането на нормалното зрение, а също за защитата на клетките от оксидативен стрес. Лутеинът и Зеаксантинът са антиоксиданти, принадлежащи към семейството на каротеноидите, регулиращи комуникацията между клетките, укрепват липидната мембрана на клетките и така предпазват от токсични пероксидазни реакции. Лутеинът и Зеаксантинът са двата естествени каротиноида, съдържащи се в ретината и са необходими за оптималното функциониране на зрителния нерв и укрепването на капилярите. Поради много високото си съдържание на антоцианин, черната боровинка допринася за избягване на  макуларната  дегенерация на ретината, подобрява зрителната острота и осигурява по-бърза  акомодация  към светлината и тъмнината. ABOVision има благоприятен ефект за зрението срещу вредните свободни радикали, отделящи се от цигарен дим и прием на лекарства, замърсен въздух, UV лъчи и др. Също така ABOVision е подходящ за хора на интензивна работа с компютър и на изкуствено  осветление.
Препоръчителен прием: по 1 капсула дневно след храна в продължение на не по-малко от 3 месеца без прекъсване. За осигуряване грижата на Вашите очи, приемайте ABO Vision поне  веднъж годишно в продължение на 2-3 месеца по 1 капсула дневно. Този продукт не съдържа съставки от генно модифицирани организми (ГМО)!

ВАЖНО: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца.
Съставки в 1 капсула/ : Лутеин (Extr.Tagetes erecta L.20%) - 34 mg, Зеаксантин (Extr.Tagetes erecta 4%) - 6.8 mg, екстракт от черна боровинка (25%) (Extr.Vaccinium myrtillus, 25% antho-cianidines)- 50 mg, Вит.Е (D-алфа токоферол) - 36 mg α-TE (ПДП* - 300%), Цинк ( Цинков сулфат ) - 15 mg (ПДП* - 150%), Вит.С ( L-аскорбинова киселина ) - 30 mg (ПДП* - 38%).
Помощни вещества - соев лецитин и хидрегенирано соево масло
*ПДП- Препоръчителен дневен прием 
Хран. информация      в 1 капсула          в 100гр
Протеини:                        46.38 mg          17.858 g                        
Мазнини:                       295.33 mg          36.030 g
Мулти хидрокарбонатни:     71  mg           8.662 g
Aлкохоли:
Енергия: 14.13kJ/3.41kcal 722.64KJ/
416.33kcal

 Соли:                               0mg                0g

Фибри:                             0mg                0g

Захари:                            0mg                0g

Въглехидрати:                    0mg               0g

Нетно тегло (за една капсула): 820мг +/- 10%

Най-добър до: виж маркировката на дъното на опаковката

Съхранение: На сухо и хладно място, недостъпно за деца. Да не се съхранява при температура над 25°С. Производител: Hasco-Lek S.A. (Полша) за ABOPHARMA
Вносител:Техноком Трейд ООД, гр. София, бул.”Цар Борис III” №168,тел: 02/ 955-94-13,www.zdravemarket.bg

 

Продуктите на ABOPHARMA можете да закупите от: аптека Ремедиум и аптека Санита

 

 

 
 

 

 

 Сподели в:
Facebook