Рекламен клип Рибено масло


Одобрявате ли продажбата на хранителни добавки извън аптеки и дрогерии?

Да
Не
Не мога да преценя
EКОЗИЗ

АРОМАТИЗАТОР

src=

ЕКОЗИЗ комари
АРОМАТИЗАТОР с масло от индийски люляк и див розмарин


Естествените съставки съдържащи се в ароматизатора, отделят ароматни есенции във въздуха, които са дразнител за комарите, но почти неуловими за хората.
Дифузията във въздуха на активните съставки в средно голяма стая, действа като ефективна бариера срещу досадните насекоми за около 45 дни.
Не е необходимо да проветрявате стаята.
Начин на употреба: Развъртете горната част на устройството обратно на часовниковата стрелка, за да освободите ароматните есенции. Може да регулирате степента на отваряне на база желаната интензивност и от големината на помещението, в което се използва Ecoziz. Подходящо и за отворени пространства. Максимална площ на покритие 16 кв.м.
Състав: Вода, етерично масло от цитронела, карагенан, екстракт от див розмарин, дъхаво мушкато, ксантанова смола, мащерка, магнезиев хлорид, магнезиев нитрат, метилхлороизотиазолинон, метилизотиазолинон.
Съхранение: Да се съхранява на хладно, сухо и тъмно място, недостъпно за деца. Далеч от храни за хора и домашни любимци и напитки. Да се пази от контакт с очите, лигавиците и лицето.
Най-добър за употреба преди края на: виж маркировката
Парт. номер: виж маркировката
За външно ползване
Произведено в EU за AboPharma
Вносител:
Техноком Трейд ООД, гр. София, бул.”Цар Борис III” №168,тел: 02/ 955-94-13 , www.abopharma.bg

 Продуктите на ABOPHARMA можете да закупите от: аптека Ремедиум и аптека СанитаСподели в:
Facebook